Kosten nieuwe tuin

Kosten nieuwe tuin? Bij Hoveniersbedrijf Gert Schorn vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Wij zorgen dat uw nieuwe tuin naar wens is qua uiterlijk en budget! Sinds 1994 leggen wij al nieuwe tuinen aan in de regio Almelo. Wij zijn pas tevreden als u dat bent! Wilt u meer groen in uw tuin? Wij zorgen voor een oase achter uw huis. Minder onderhoud en meer bestrating? Ook dan zorgen wij voor een top-ontwerp! U kunt ook bij ons terecht voor het onderhoud van uw tuin, dit is erg belangrijk in de 2 jaar na het aanleggen van een nieuwe tuin.

 

Kosten nieuwe tuin: Groencentrum Almelo

Wilt u uw tuin een andere look geven zonder direct uw hele tuin te veranderen? Dan kunt u ook kiezen voor het toevoegen van nieuwe planten en bloemen aan uw tuin. Onze medewerkers in Groencentrum Gert Schorn geven u graag advies over welke planten en bloemen het beste bij uw tuin passen. Zo krijgt uw tuin een hele nieuwe uitstraling door kleine aanpassingen.

 

Kosten nieuwe tuin berekenen via Hoveniersbedrijf Gert Schorn? Mail naar info@gertschorn.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

 

CONTACT INFO

    • Haghoeksweg 37 7602 XZ Almelo
    • 0546 566 671
    • Info@gertschorn.com
    • Maandag - Zaterdag : 0900 - 1900 Zondag : Gesloten