Tuin aan laten leggen

Tuin aan laten leggen? Daarvoor bent u aan het juiste adres bij Hoveniersbedrijf Gert Schorn! Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in het aanleggen van tuinen en weten precies wat werkt voor uw tuin. Wilt u meer groen in de tuin? Dan zorgen wij voor een oase van groen in uw achtertuin. U herkent uw tuin niet meer terug! Wilt u minder onderhoud aan uw tuin en meer bestrating? Ook dan staan wij voor u klaar! Daarnaast kunnen wij uw tuin ook voor u onderhouden. Dit is erg belangrijk in de twee jaar na het aanleggen van een nieuwe tuin.

 

Tuin aan laten leggen: Vrijblijvende offerte

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen bij Hoveniersbedrijf Gert Schorn. Samen met u maken wij een ontwerp voor uw tuin en bespreken wij de kosten. Wilt u geen tuin aan laten leggen, maar toch uw tuin een nieuwe uitstraling geven? Kom dan langs bij Tuincentrum Gert Schorn! Onze medewerkers geven u graag advies welke planten geschikt zijn voor uw tuin.

Uw tuin aan laten leggen doet u bij Hoveniersbedrijf Gert Schorn! Neem vandaag nog contact met ons op via info@gertschorn.nl of bel 0546 566 671!

 

 

 

CONTACT INFO

    • Haghoeksweg 37 7602 XZ Almelo
    • 0546 566 671
    • Info@gertschorn.com
    • Maandag - Zaterdag : 0900 - 1900 Zondag : Gesloten