Tuin ontwerpen

Tuin ontwerpen? Daarvoor bent u aan het juiste adres bij Hoveniersbedrijf Gert Schorn! Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in het aanleggen van tuinen en weten precies wat werkt voor uw tuin. Wilt u meer groen in de tuin? Dan zorgen wij voor een oase van groen in uw achtertuin. U herkent uw tuin niet meer terug! Wilt u minder onderhoud aan uw tuin en meer bestrating? Ook dan staan wij voor u klaar! In de twee jaar na het aanleggen van een nieuwe tuin in het belangrijk de tuin goed te onderhouden, ook daarvoor bent u bij Hoveniersbedrijf Gert Schorn aan het juiste adres!

 

Tuin ontwerpen: Tuincentrum Almelo

Wilt u zich oriënteren tijdens het proces van het ontwerpen van uw nieuwe tuin? Bezoek ons Tuincentrum Gert Schorn dan eens! Wij hebben een ruim aanbod in planten, bomen en bloemen en tuinmeubilair. Zo kunt u in het echt bekijken hoe bepaalde planten eruit zien. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar en geven u graag advies en informatie.

 

Tuin ontwerpen via Hoveniersbedrijf Gert Schorn in Almelo? Neem contact op via 0546 566 671 of mail naar info@gertschorn.nl!

 

 

CONTACT INFO

    • Haghoeksweg 37 7602 XZ Almelo
    • 0546 566 671
    • Info@gertschorn.com
    • Maandag - Zaterdag : 0900 - 1900 Zondag : Gesloten